Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

camping, domki, kajaki, kanu (canoe) spływ, karawaning w Dolinie Słupi

Adres obiektu Krzynia 25, 76-248 Krzynia
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.2
Czystość 3.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Roman
Dodano: 2014-01-16
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-21
 
 
    

Jezdzimy juz 7 lat pojedziemy osmy jest super dla takich traperow jak my


 
Grupa z Bytowa.
Dodano: 2011-08-19
Pobyt od: 2011-07-27 do 2011-07-30
 

Witamy serdecznie.Plynac slupia mielismy okazje biwakowania na terenie osrodka,pod piekna sosna,z widokiem na jezioro i wspanialym wezlem sanitarnym.Planowalismy jedno dniowy odpoczynek,a bylismy 3 dni.Pozdrawiamy serdecznie milych gospodarzy,Pana Zenka za wszelka pomoc nam okazana.Do zobaczenia... POLECAMY INNYM.


 
Jacek Kiedrowicz
Dodano: 2010-10-15
Pobyt od: 2010-07-24 do 2010-08-08
 

Witam, Spędzięłm wakcje w Krzyni na przełomie lipca i sierpnia wraz dwoma zaprzyjaźninymi rodzinami. Wszyscy jestesmy zauroczeni tym miejscem i ośrodkiem. Jeśli ktos lubi ciszę spokój i dziką przyrodę to Krzynia jest tym miejscem gdzie to wszysko można mieć. Pozdrawiam Państwa Kalinowskich W przyszłym roku tez tam się wybieramy (już ostrzę haki na tamtejsze leszcze)


 
Ula i Jarek z Bremen
Dodano: 2010-09-29
Pobyt od: 2010-08-22 do 2010-08-27
 

witamy serdecznie Pojechalismy całą rodzinka do Krzyni, by popływac kajakami.Tak zauroczyło nas to miejsce,że zostalismy na cały tydzień.Mieszkalismy w domku położonym najblizej jeziora....poranna kawa na tarasiku była wyjatkowa.Wypoczeliśmy i bardzo jestesmy wdzieczni państwu Kalinowskim za wspaniałą goscinność.Każdemu kto ceni ciszę,wypoczynek na łonie natury,to własnie w tym uroczym miejscu zapomni o zgiełku i gonitwie codziennego życia.My wracamy tam i to juz na dłużej:)))do zobaczenia


 
robert mazurkiewicz
Dodano: 2009-08-09
 

tez tam bylem w 2006 i bylo zajebiscie bylem z 2 kolegami i pieskiem i jestem zadowolony mam chec jechac tam jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.szczegolne pozdrowienia dla pani basi ze sklepu


 
Kasia,Jacek i Szymuś
Dodano: 2008-08-12
 

...Mieliśmy okazję zawitac w to piękne miejsce. To był cudowny urlop...tam jest fantastycznie. Wymarzone miejsce na urlop:piękna okolica,duże ryby,cisza,spokój i do tego bardzo, bardzo mili Gospodarze tego cudownego miejsca. Polecam wszystkim !!! My napewno będziemy tam często wracac.


 
Hania i Jakub :)
Dodano: 2007-06-25
 

tam jest fantastycznie!!! cisza, woda, przyjazna atmosfera, i wszystko czego potrzeba do pełnego relaksu po pracowitym tygodniu. byliśmy, zobaczyliśmy, polecamy!!! < będziemy > :) pozdrawiamy!


 
Pilarski Roman
Dodano: 2006-07-02
 

My również mieliśmy okazję zawitać w tym miejscu. Miejsce jest przepiękne, klimat wspaniały a gospodarze serdeczni. Warto bywać w takich miejscach. Juz dzisiaj wiemy, że odpoczynek jest bardzo ważną rzeczą. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję bardzo za mile spędzone chwile. Roman i Marlena Pilarscy


 
Dariusz Lisewski
Dodano: 2004-07-12
 

Goscilismy u Panstwa Kalinowskich w pierwszych dniach maja 2004 r. swietujac wstapienie do Zjednoczonej Europy. Zostalismy bardzo mile przyjeci przez gospodarzy. Wysypialismy sie we wspanialych domkach letniskowych, wyposazonych w niezbedny sprzet codziennej potrzeby i nie tylko...Jedlismy smacznie i zdrowo np.: ryby z okolic i morskie... Bardzo Serdecznie dziekujemy za goscine i rezerwujemy sobie pobyt w przyszlym roku. Grupy: Unisław, Szczecin, Chelmno, Bydgoszcz, Bawaria, Berlin.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie